Kennismaken

 

 

Wie ben ik

Mijn naam is Aernout en ik zal een korte beschrijving geven over mijn levensloop. Ik ben in 1964 geboren in Drachten maar verhuisde al spoedig naar Castricum.
Na mijn studie luchtvaarttechniek mocht ik mijn stage in militaire dienst vervullen. Dat gebeurde, jawel, op de vliegbasis in Leeuwarden wat een geweldige ervaring was.
Hierna ben ik in Heemskerk beland.

Al van kleins af aan, zover ik mij kan herinneren al op 3 jarige leeftijd, hield de vraag mij bezig wat de zin van het leven is. Wat doe ik op deze wereld en waarom. Maar ook wat er gebeurt als je dood gaat. Vooral dit laatste intrigeerde mij enorm.
Ik las heel veel boeken over deze onderwerpen en dacht er heel veel over na. Dit maakte dat ik een buitenbeentje werd in mijn jeugd, maar dat kon mij niet echt deren.

Op een gegeven moment had ik een vriendin die opmerkte dat als ik mijn handen op een pijnlijke plek bij haar legde of op haar hoofd als ze hoofdpijn had, de pijn erg snel wegtrok. Ze zei dat ik "helende handen" had.
Ik geloofde eerst niet dat er een bepaalde energie uit mijn handen kwam. Als proef op de som nam ik een metalen hartje tussen mijn handen en wachtte. Maar heel kort, want ik voelde een brandende pijn in mijn handpalm waar het hartje op lag. Toen ik keek, bleek dat de vorm van het hartje in mijn hand was gebrand. Dit was het begin van mijn magnetiseer ervaringen.

Ik begon na te denken over ziekten en wat die te zeggen konden hebben. Als je een kwaaltje had kon je wel naar de dokter en die gaf je dan wel een pilletje of drankje, maar daar geloofde ik niet in.
Volgens mij heeft elke ziekte je iets te zeggen en is het aan ons om daar naar te handelen. Zie hiertoe ook de holistische visie. Het gaat er bij een ziekte om de disbalans in geest en lichaam op te sporen en daaraan te werken.

 

In 1991 maakte ik een reis naar India. Daar woonde Sai Baba. Ik had al veel over hem gelezen en wilde hem zelf ervaren, want dat zegt toch veel meer dan alle boeken bij elkaar.
Nou, een ervaring werd het, en hoe! Vanaf dat moment is er in mijn leven veel veranderd, in positieve zin. Niet dat alles van een leien dakje ging, nee dat zeker niet. Wel ging ik me nog meer richten op het holistische leven.

holistische visie

Het begon mij op te vallen dat ik ervaringen kreeg die mij bekend voorkwamen, alsof ik ze al eens eerder had beleefd. Dit helder wetend- en voelend vermogen nam toe in de jaren.

In 1994 begon ik met het volgen van reiki cursussen, en heb alle drie de graden gehaald. Vervolgens heb ik toegepaste kinesiologie gedaan en alle vier graden gedaan. Ondertussen was ik al bezig met Bach bloesem remedies en edelsteen therapie, wat uitstekend bleek aan te sluiten bij de toegepaste kinesiologie. Het uittesten door middel van kinesiologie bevestigt en ondersteunt de keuze van therapie en/of medicijnen op basis van gevoelens en denkvermogen.

Dit is in het kort mijn levenspad. Mijn instelling is: bestrijd de oorzaak van het probleem, niet de symptomen.

 

Moge Licht en Liefde je vergezellen.

 

Sorry, uw browser ondersteunt geen Java.
Klik hier om gratis de laatste versie van Java te downloaden.

Jyoti